soranga

Alla inlägg under januari 2020

Av Malin och Jonas - 12 januari 2020 19:56

Idag har vi firat Allan hela dagen. När man fått ett nytt syskon är det lätt att hamna lite i kläm så idag har vi försökt att verkligen fokusera på ?mellanbarnet?. Vi har nog lyckats rätt bra för det har varit några surperioder under dagen för Gottfrid som gärna alltid vill vara först och få bestämma.

Vi smög upp vid sju och sjöng och gav paket i sängen, inga dyra saker men han var så glad ändå för sin polis-SUV och grävmaskin. Sedan blev det pannkakor till frukost efter Allans önskemål. Jag hade pyntat köket lite i går kväll med vimplar och ballonger. Han blev jätteglad! Att fylla tre är verkligen en fröjd. Det är första gången ett barn är medveten om vad det innebär att fylla år.

Efter lite lat morgon framför olika skärmar var det dags att baka tårta. Äppeltårta hade Allan bestämt och såklart ville lille herr ?Kan själv? hjälpa till. Till lunch blev det pannkaka igen och lite överbliven pasta från gårdagen.

Sedan var barnen och Jonas ute några timmar för att leka och härja. Kl 15 kom farmor och farfar och Ann-Catrin för att ha kalas. Vi fikade och lekte lite lekar.

Dagen avslutades på pizzerian, kebabtallrik fick bli födelsedagsmiddag idag. Sedan somnade födelsedagsbarnet i bilen på ICA-parkeringen kl 18.15

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards